June 12, 2009

Kaka si Ronaldo au ales Real Madrid! Naveta nu a anuntat inca nici un transfer...

Mai multi fani ai navetistilor au zis ca asa cum alte echipe isi incep acum transferurile, asa si Naveta ar trebui sa aiba in vedere cativa jucatori care sa ridice valoarea echipei. Politica de pana acum a echipei a fost aceea de a alege doar jucatorii prezenti la trialurile organizate saptamanal la stadionul Lia Manoliu, insa ultimile bombe de pe piata transferurilor pun presiune pe conducatorii clubului sa bage mana adanc in buzunar. Totusi deocamdata acestia sunt reticenti sa schimbe intreaga politica a clubului.

"Avem un lot de jucatori foarte bun, numeros, si pana acum nu se preconizeaza vreun transfer. Obiectivul nostru este sa ne mentinem actualul lot. NU TRANSFERAM VEDETE! Aceasta echipa promoveaza jocul spectacol practicat din placere. Orice altceva ar supara in primul rand suporterii echipei!"

In privinta comunicatului de ieri in care se spunea ca Paul Angelescu nu va raspunde la convocare datorita angajamentului la o alta echipa, "Hagi" a tinut sa linisteasca fanii: "Este adevarat ca va activa pentru scurt timp la o alta grupare, insa este doar o mutare de moment. De etapa viitoare va reveni la Naveta, este jucatorul nostru si nu vom renunta la el!"

No comments:

Post a Comment