June 12, 2009

Nichita "Messi" Tulbure

Jucator crescut de tineretul lui Lazio , a ajuns la FC Naveta datorita impresarilor sai . "S-a nascut talent si va muri speranta,este ultima lui sansa." , acestea au fost cuvintele reprezentantilor sai . Singura conditie pentru a semna contractul pus pe masa de mai-marii Navetei a fost sa primeasca numarul 10 . Nu joaca pentru bani , o face din dragoste pentru sport . In tinerete , batea maidanele de dimineata pana seara , chiar daca era singurul prezent pe terenul de fotbal .Impecabil tehnic insa cu un fizic rudimentar , viciile din viata extrasportiva impiedicandu`l sa poata puna in valoare talentul cu care a fost inzestrat . Este de departe cel mai faultat/lovit/impins/trantit jucator de la orice sesiune de antrenament sau din orice meci , vantul avand mereu o contributie serioasa la pozitia sa in teren . La calitati poate fi trecuta viziunea jocului iesita din comun , insa mereu ramasa fara rezultate . Executiile sale fanteziste nu aduc mereu si rezultatele scontate fiind in dese randuri apostrofat de suporteri pentru ca tine prea mult de minge sau "se joaca" cu ea in 6 metri . Un jucator de urmarit in viitor , dorinta sa principala fiind aceea de a-si revitaliza cariera la un club precum Naveta .

5 comments:

  1. D. Petrescu: *Are ceva din Varga..*
    Iancu de Timișoara: *Seamană cu G. Bucur..*
    Pep Guardiola: *Ar fi putut ajunge la fel de mare ca Messi!*
    P. Le Guen: *Asemănarea cu L. Giuly este izbitoare.*

    Poziții favorite: AM RC

    ReplyDelete
  2. Perfectionist de fel, incearca sa dribleze pana si firul ierbii.Autorul unor suturi fara vlaga care imbratiseaza aproape de fiecare data plasa.
    Fizicul lui il face predispus accidentarilor.

    ReplyDelete
  3. Tehnic ...este adevarat...Exact tehnica pe care o poseda il face sa isi provoace adversarii prin driblinguri fine...iar acestia raspund cu lovituri in tibie. Aceasta este povara unui nr.10

    ReplyDelete
  4. Greu de anticipat, greu de deposedat, usor de daramat.
    In putinele situatii cand mingea nu zboara direct la atacanti, traseul catre gol trece fara exceptie prin glezna fina a numarului 10.

    ReplyDelete
  5. Lasa uneori senzatia ca foloseste adeziv pe adidasi. Mingea ramane lipita de picior. Ridica privirea din pamant in tot acest timp si cauta jucatorul demarcat, caruia nu-i va pasa niciodata.

    ReplyDelete