June 11, 2009

Ciupitu *Umbra* Sorin

Acest jucator si-a facut debutul de la o varsta frageda, impresionat fiind de minge inca de mic, a avut aspiratii fotbalistice de pe vremea cand rupea batatorul din spatele blocului. La un moment dat, pe vremea cand era la scoala, i s-a ivit sansa sa devina profesionist, antrenorul de la FC Vointa acordandu-i o sansa. A profitat la maxim de ea, in scurt timp devenind capitan datorita modului in care isi impingea colegii de la spate. Dar nu a fost de durata, viata extrasportiva i-a dat planurile peste cap. Petrecerile, alcoolul si tutunul il faceau sa gafaie din ce in ce mai rau, pana cand la un moment dat s-a hotarat sa puna ghetele in cui si sa treaca la amatori.

Abilitati speciale:

- Maestru al mingiilor printre( cand se poate) si mingiilor cu “prea mult” efect, are un exterior periculos dar ii este acum frica sa il mai foloseasca.

- Ii place sa alerge dupa minge, sa scoata adversarul din joc prin fente scurte si sprinturi. Orice sprint se termina cu pauza de apa la el datorita vietii extrasportive.

- Mobilitatea si determinarea i-au castigat porecla “Umbra”.

- Motivarea coechipierilor si intimidarea adversarilor prin “orice” metode

Cariera internationala:

“Umbra” este recunoscut si pe plaiurile internationale, debutul international si l-a facut intr-un orasel mic din Anglia, Banstaple- North Devon, cand a jucat impotriva englezoilor locali, marcand singurul gol al romanasilor. Debutul international a fost un esec total pentru echipa, scorul final fiind 8-1. De nervi s-a imbatat si a uitat drumul spre hotel, intr-un final fiind ajutat de politie.

7 comments:

  1. Jucator de banda, determinat, coleric si uneori f greu de inteles. Alterneaza seriozitatea cu "mistocareala". Excelent in meciurile cu miza mare
    Il voi carateriza drept..."nebun"!

    ReplyDelete
  2. fundas dreapta pe care te poti baza tot timpul. Are cea mai mica cota la casele de pariuri pentru cartonsul rosu datorita violentei in teren.

    ReplyDelete
  3. Câine pe banda dreaptă, preferă din când în când execuții fanteziste ce duc la pierderea posesiei. Fan al jocului la offside. A cochetat o vreme cu postul de portar.
    Poziția în teren: D/WB R

    ReplyDelete
  4. As putea adauga faptul ca idolul meu este Macro Materazzi :)

    ReplyDelete
  5. tipul de fundas lateral care te face sa joci pe partea cealalta. tigarile nu si-au spus inca cuvantul. pare ca poate alerga dupa meci pana acasa si apoi sa se intoarca in sprint ca a uitat ceva. tipul de jucator care se cearta cu antrenorul. si totusi este rechemat in lot pentru combativitatea sa.

    ReplyDelete
  6. Aparator imprevizibil... Bun cunoscator al jucatorilor din Football Manager..

    ReplyDelete
  7. Determinare , agresivitate , concentrare . Gerrard-ul echipei :P

    ReplyDelete