June 10, 2009

Lüba *Pisica* Sebastian

Născut sub zodia pisicii blânde, S. și-a făcut apariția pe maidanele fotbalistice reușind să se impună ușor în fața mult mai bătrânilor maidanezi bucureșteni. Viteza, dăruirea și viziunea jocului îl recomandau ca fiind una din viitoarele stele ale sportului rege. Problemele de sănătate l-au retrogradat însă în timp și spațiu, limitându-i orizonturile la 16 metri. Sângele de felină ce-i curge în vene, cere sânge, astfel ca nu de multe ori zăbrelele cuștii se îndoaie și-i fac loc, neputincioase în fața dorinței de a-și stăpâni setea.

Stângaci, posesorul unui șut puternic, a unui fuleu de invidiat, S. stârnește de multe ori invidia altor jucători de câmp. Anii au trecut, iar numărul 1 ce-l poartă, îl recomandă ca fiind punctul de la care începe echipa, indispensabil. Agilitatea, reflexele și coordonarea echipei sunt abilitățile care îl propulsează printre cele mai rare și nobile feline.

6 comments:

  1. Refelex de portar mare, excentric si agil. A castigat multe meciuri dar a avut si gafe monumentale
    Il voi caracteriza drept "un excelent portar de linia portii"

    ReplyDelete
  2. sa nu uitam de instinctul sau de atacant pur sange care in unele momente ii lasa pe coechipierii sai cu gura cascata......si poarta goala.....

    ReplyDelete
  3. portar de reflex, parca cu cat mingea e sutata de mai departe cu atat e mai periculoasa.

    ReplyDelete
  4. supranumit si "clean sheet". Cu asta cred ca s-au spus multe.

    ReplyDelete
  5. Unul dintre remarcatii ultimului meci. Si-a demonstrat adevaratele calitati de portar si a salvat echipa in numeroase ocazii.

    ReplyDelete
  6. un portar unpredictable , imposibil de batut de aproape , suturile de la distanta fiind una din putinele sale probleme , ah , si aranjarea zidului 8-|

    ReplyDelete