June 10, 2009

[Oficial] Regulament

Aseară, în sediul digital al clubului s-a decis, în unanimitate, sistemul pe care de acum încolo se vor face convocările săptămânale. Astfel cei 4 selecționeri au lăsat deoparte nepotismele, iar foaia oficială de joc va confirma faptul că lotul a fost realizat exclusiv pe baza valorii și profesionalismului, cât și pe nevoile tactice.

Momentan nu se vor face publice metodele care stau la baza convocărilor, dar nu excludem ca acest lucru să fie făcut public în viitorul apropiat, staff-ul tehnic punând mare preț pe transparență. Din cauza lotului extrem de numeros ne cerem scuze anticipat celor cărora poziția în foaie le dă șanse reduse să prindă un loc în meci.

Telegramele de convocare vor fi trimise cu câteva zile înainte de fiecare meci, selecționarea variind săptămânal, influențată de prestațiile anterioare, prezența și dăruirea totală în cadrul sesiunilor de antrenamente de duminică seara, progres tehnic și tactic etc.

1 comment:

  1. ah...ma simt bine avand in vedere ca sunt singurul fundas dreapta declarat :) s-ar putea ca accidentarile sa ma rapuna dar sunt sigur ca ati putea face o mutare in teren care sa acopere postul. un 1-3-3-2-2 ar fi de mare exceptie

    ReplyDelete