June 27, 2009

Interviu BOMBA!!!




Unul dintre jucatorii exponentiali ai echipei (din motive personale a dorit sa-si pastreze anonimatul) rupe tacerea cu mai putin de 24 de ore inainte de triunghiular.

Naveta: Saptamana grea pana acum pentru navetisti.

Jucator exponential: Asa este….a fost o saptamana plina de evenimente destul de neplacute si neasteptate, dar o echipa mare se vede in momentel…

Naveta: Hai sa lasam limbajul de lemn de-o parte si sa vorbim la obiect, ce zici?

Jucator exponential: De acord.

N: Vrei sa ne vorbesti putin despre ultimul meci?

J E: E clar ca ceva n-a mers acolo, avem multi jucatori talentati dar si foarte indisciplinati. Jocul n-a functionat cum ne-am dorit si din pricina gazonului care impiedica pasele la nivelul ierbii. As zice ca nu exista un sitem ierarhic la echipa si asta se vede in tensiunile aparute in ultima vreme.

N: Care ar mai fi totusi cauzele pentru aparitia “tensiunii” din vestiar?

J E: Cred ca lipsa de respect dintre jucatori, deasemenea pentru multi primeaza evolutia proprie si nu a e echipei, precum si bisericutele care s-au format.

N: Ce s-a intamplat mai exact in ultimele 2 saptamani care au trecut de la acel aproape jenant 2-1?

J E: Nu s-a intamplat nimic deosebit care sa influenteze jocul echipei, mai concret 3 dintre jucatorii convocati nu vor face deplasare. Este vorba de Stoica *Shellu*Alexandru si razvan rosu, ambii accidentati si Paul A. plecat sa dea probe de joc la Farul Constanta.

N: Dar lista cu jucatorii selectionati nu a fost inca data publicitatii. Stii ceva ce ar tre…

J E: No comment

N: Dar totusi, st….

J E: NO COMMENT !!!!

N: Bun.Conform siteului celor de la Alhabarnam , acestia s-au intarit serios prin achizitionarea lui George Nicolaescu. Fc Naveta va veni si ea cu un raspuns?

J E: Si noi l-am avut in vedere pe George Nicolaescu, insa el nu se ridica inca la nivelul celor pe care ii avem deja in lot. Cred sincer ca echipa ce va intra maine pe teren este mai puternica decat cea din

primele doua meciuri, asa ca sunt destul de optimist.

N: Un pronostic?

J E: 2 victorii la 1 gol diferenta

1 comment:

  1. BAH, NU EXISTA JUCATOR MAI BUN DECAT SHEVA (GEORGE NICOLAESCU)!!! SA VA FIE CLAR! :)

    ReplyDelete