June 21, 2009

Ilau "Loco" Andrei


Un jucator cu un trecut exceptional, un jucator trecut prin viata, care desi are numai 24 de ani are ca principal atu, pozitonarea sa exceptionala pe teren. Acest fundas de fier al "navetistilor", a aparaut de nicaieri, propunand-si singur CV-ul la unul dintre selectionerii echipei. Dupa mai multe incercari nereusite in campioate exotice cum ar fi cel din Honduras, Costa Rica si Insulele Samoa, a decis sa-si scada pretentile financiare si sa revina in tara natala pentru a incerca intrarea in grupele Europa League cu FC Naveta. Desi pozitia sa de baza este cea de fundas central, "loco" Ilau, poate ocupa mai multe pozitii in aparare si la mijlocul terenului, putand fi considerat un fel de Jolly Joker al echipei. Desi nu este un jucator spectaculos, este fundas cu o tehnica buna si o cunostinta buna a jocului. Ca si puncte negative, unii pot spune ca minulte 40 si 80 se pot intampla lucruri la care putini se pot astepta, atat coechipierii cat si adversari. De asemenea au existat voci prin vestiar care-l acuza de indolenta, dar pana acum nu a iesit nimeni cu o declaratie oficiala. In finalul acestei scurte prezentari este esentiala de remarcat atasamentul special pe care il are acest jucator fata de clubul Steaua Bucuresti, si respectul profund fata de Steaua '86.

p.s. "loco" Ilau a fost vazut de curand in compania unor jucatori de divizia A, petrecand in cluburile din capitala, pana la ore tarzii. conducerea "navetistilor" n-a dorit sa faca nici o declaratie.

5 comments:

  1. un fundas de exceptie, da siguranta echipei

    ReplyDelete
  2. Dupa Seb, este al doilea jucator trecut in fiecare meci pe foaia de joc.

    ReplyDelete
  3. In jurul lui circula legenda cum ca ar avea pasaport de Burkina Faso, tatal lui provenind insa dintr-o familie instarita din Hanoi (Vietnam).
    Comparat deseori cu Skrtel.

    Pozitie favorita: DC

    ReplyDelete
  4. cu skrtel am fost doar la un botez odata la Sankt Petersbug !!

    ReplyDelete
  5. Un fundas central ce ofera siguranta echipei. Are obiceiul ca odata pe meci sa faca jaloane din adversari printr-un dribling prelungit.
    Poate singurul sau defect il reprezinta afinitatea pentru echipa aia cu rosu si albastru.
    Il vad un hibrid intre Skrtel si Senderos

    ReplyDelete