June 18, 2009

Blogul FC Naveta iese din Silenzio Stampa!

Cele 48 de ore in care cu mari dificultati componentii echipei FC Naveta s-au abtinut de la declaratii au trecut in sfarsit. Nu putine au fost momentele in care unii s-au gandit si sa incalce acest cod al tacerii deoarece simteau ca au mult prea multe de impartasit cu suporterii. Insa jucatorii si conducerea au dus la capat acest demers aproape supraomenesc deoarece "FC Naveta nu cedeaza niciodata!".

Au fost totusi cativa care au avut impresia ca, desi intentiile au fost foarte bune, a existat o mica desincronizare. Anume, intreaga echipa a intrat in silenzio stampa inainte sa informeze media si suporterii ca au adoptat aceasta forma de protest si pentru ce. Daca ar fi incercat sa faca acest lucru dupa ce intrasera in silenzio stampa, ar fi incalcat juramantul depus de fiecare membru al echipei. Dupa cum va dati seama a fost o mare dilema. Insa acum ca s-a terminat putem sa va informam de ce am luat aceasta masura: a fost modul prin care intreaga echipa si-a aratat supararea si deziluzia provocata de un numar mai mare de jucatori ce nu au raspuns convocarilor la ultimul meci, lucru ce a fost aproape sa ii coste pe navetisti 3 puncte. Nu este nevoie sa dam nume, cu siguranta ei stiu cine sunt, si pe aceasta cale ii informam ca daca acest lucru se va ma repeta, vom iesi de pe teren. Sau de pe blog. Sau de pe net. Ramane de stabilit si va vom anunta. Sper.

1 comment:

  1. Vreau sa imi cer scuze public pe aceasta cale pentru faptul ca nu am putut onora convocarea pentru meciul de duminica 14.06.2009 . Anumite probleme personale aparute in ultimul moment m-au impiedicat sa pot fi prezent pe teren .

    ReplyDelete